top of page

caring for your batteries

Wij zorgen voor uw batterijen

ENION biedt totaaloplossingen voor batterijen aan. Van ontwerp en installatie tot onderhoud, sturingen en databeheer. Wij leveren systemen op maat aan particulieren, kleine- en middelgrote ondernemingen. Steeds werkend aan innovatieve batterijtoepassingen, steeds op zoek naar uw beste rendement.

U hebt meer dan 10kWp zonnepanelen en hebt dus geen terugdraaiende elektriciteitsmeter? U stuurt elektriciteit terug in het net, maar krijgt daar een lage vergoeding voor? Of toch in verhouding tot de prijs die u betaalt voor de elektriciteit die u van het net haalt? Dan is een batterij systeem een interessante investering.

portfolio

Een batterij-systeem: iets voor u?

Zelfs een korte elektriciteitsonderbreking veroorzaakt een grote kost voor uw bedrijf? Een batterij systeem kan dit risico elimineren. En in combinatie met zonnepanelen betaalt de investering zichzelf terug.

Hernieuwbare energie en energie-onafhankelijk zijn is belangrijk voor u.

U wenst uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verkleinen of misschien zelfs volledig te elimineren? Dat kan. Mits voldoende zonnepanelen, ondersteund door batterijen om de uren zonder zon te overbruggen.

U wil graag investeren in eigen zonnepanelen en bent op zoek naar extra rendement en de beste hernieuwbare technologie? Dan is een hybride opstelling iets voor u: zonnepanelen, batterijen en omvormers geïntegreerd in één performant en kostenefficiënt systeem.

bottom of page