top of page

ENION biedt batterij totaaloplossingen op maat aan. Van ontwerp en installatie tot onderhoud, sturingen en databeheer. Steeds werkend aan nieuwe en innovatieve batterij toepassingen, steeds op zoek naar uw beste rendement.

Batterijen zijn complexe en delicate elektrochemische apparaten. Het rendement en de prestaties van een batterij systeem zijn sterk afhankelijk van een correcte opslagcapaciteit en omvormers met het juiste vermogen. Een professionele installatie, controle algoritmes op maat van het type gebruikte batterijen, en correct onderhoud zijn essentieel voor een lange levensduur.

ENION is ontstaan uit een samenwerking van verschillende bedrijven (wr-smart, Th!nk E) en personen met diverse expertise en achtergrond. Wij combineren een lange ervaring in elektrische installaties met diepgaande kennis over batterijen, hernieuwbare energie, het elektriciteitssysteem en de energiemarkten. ENION maakt gebruik van state-of-the-art controle en informatietechnologie. Door dat brede gamma aan expertise kunnen wij particulieren, en kleine en middelgrote bedrijven een totaalpakket aan oplossingen voor rendabele, correct functionerende en langlevende batterij systemen aanbieden.

ENION heeft het grootste aantal batterijsystemen geïnstalleerd en in dienst bij kleine en middelgrote bedrijven in België.

Onze Diensten

Dimensionering
Installatie
Controle
Onderhoud
Monitoring & Beheer

Onze Batterijtoepassingen

PV zelfconsumptie
Noodstroom voeding
Energie-onafhankelijkheid
Hybride
systemen
bottom of page